Despre Noi

BrihuNet

Mai mult decît Internet

BRIHUNET este marca comercială a companiei DIANA-NET SRL. BRIHUNET vă oferă o conexiune rapidă la Internet în satul Peresecina. Internet de la Brihunet – nu este doar o conexiune în World Wide Web.

Compania BrihuNet există pe piață din 2010. Scopul nostru este de a le oferi abonaților noștri servicii de calitate și suport profesionist avind ca valori “Inovaţia,Harnicia si bucuria clientului” Inovăm pentru a simţi bucuria clientului! Un exemplu elocvent a fost proiectul inițiat în 2015, care a avut drept scop modernizarea rețelei prin înlocuirea cablului existent cu fibra optică. Rezultatele au fost excepționale.Această schimbare ne-a permis să vă oferim servicii de calitate, conform celor mai înalte standarde.
Inovații:
2010 – FTP
2015 – GPON

Ce este BrihuNet TV? IPTV (Internet Protocol Television) reprezintă comunicarea imaginilor şi a sunetului într-o reţea care se bazează pe tehnologia IP. Deşi "IP" este acronim pentru Internet Protocol, termenul se referă doar la metoda de transmitere a semnalului TV printr-o reţea coordonată şi securizată, având ca rezultat o calitate înaltă a imaginii şi a sunetului. În mod specific, televiziunea nu este transmisă prin Internet. Tehnologia IPTV foloseşte protocolul IP ca mijloc de transport şi are nevoie de un receiver compatibil IPTV pentru a decoda imaginile în timp real. Care sunt echipamentele necesare televiziunii interactive? Pentru a putea beneficia de serviciile de BrihuNet TV , ai nevoie de un router compatibil (oferit gratuit clienţilor noi) şi de un receiver.
Vă oferim:
-Acces rapid și de înaltă calitate la rețea
-Pachete convenabile special concepute pentru tine
-Suport tehnic permanent pentru a rezolva orice problemă asociată cu conexiunea la Internet.